Friday, July 13, 2012

Sinderella'nın Louboutin'i

 Mutlu sona ulaşmak ve güzel bir ayakkabıya sahip olmak arasındaki bağlantıyı bilmeyen kadın var mı?
Varsa bile artık bilmemesi için sebep kalmadı. Çünkü Sindrella'nın efsanevi ayakkabıları Christian Louboutin'in dokunuşuyla yeniden hayat buluyor. Daha doğrusu gerçekliğe dönüşüyor. Tasarımcının Disney ile işbirliği yaparak tasarlayacağı ayakkabıların haberini ilk kez Nisan ayında almıştık. Ayakkabılar Paris Haute Couture Moda Haftası sırasında modern zaman Sindrella'larıyla buluştu. Görünümleri de elbette çok masalsı; kristallerle süslü zarif dantel detayları, kristal kaplı topuğunun ucuna konan iki kelebek ve elbette kırmızı tabanları var.
Christian Louboutin, bu masalsı işbirliğini “Ayakkabı aslında hikayenin sayfaları ve kelimeleri arasında gizliydi, Sindirella’nın karakteri ve tüm hikaye bana ayakkabıyı bu şekilde tasarlamam için yalvarıyordu...” sözleriyle dile getiriyor. Ayakkabıyı tarif ederken kullandığı üç kelimeyse "hafiflik, zarafet ve şeffaflık". Mutlu son şimdi her zamankinden daha yakın.

EDİTÖRÜN NOTU: 

Louboutin'in İstanbul'daki ilk mağazası geçtiğimiz günlerde Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi'nde açıldı. Louboutin hayranları tarafından uzun zamandır heyecanla beklenen mağaza; kırmızı zemini, Ayosofya'dan ayrıntılar taşıyan tavanları ve 1600 farklı sembolle kaplanmış ahşap duvar döşemeleriyle farklı ve büyüleyici bir atmosfer sunuyor.




No comments:

Post a Comment