Thursday, July 12, 2012

Yırtmaçlar


90 lı yıllarda çok fazla kullanılan yırtmaçlar şüphesiz bu sezonun en trend detayıydı.Ve 2013 kışında da olmaya devam edecek. Eminim bir çok hanımefendinin dolabında yer almıştır. Zara, Bershka, Topshop, h&m , Missselfridge, Mango gibi markalar çeşit çeşit renklerde yırtmaç detaylı uzun elbise ve eteklere yer verdi. Yırtmaçlar bazen iki yandan ,bazen tek taraftan olarak kalbimizi fethetti. Şahsen ben 2 yandan ve tek sağ taraflı yırtmacı olan uzun etekler aldım=) Boyunuz kısa ise uzun etekler pek tercih etmemelisiniz. Ederseniz de yırtmaçlar fora olmalı=)






Yırtmaçları abartmamak koşulu ile iş yerinde üzerine gömlek veya ipek bir bluz ile kombinleyebilirsiniz. Gece gezmelerinde yırtmaçla olabildiğine derinleşiyor. En güzel örneğini2012 oscar töreninde Angelina Jolie ‘yi Versace elbisesi ile görmüştük! Özellikle bacak dekoltesini verebilmek için poz verme çabası takdire şayandı=) Etek uzadıkça üstün daralması ve kısalması gerekiyor. Dar bir gömlek, V yakalı dar bir üst giyebilirsiniz. Ayakkabıda gece kullancağınız elbise veya etekte yüksek topuk giymek gerekir. Gündüz saatlerinde düz sandaletler ve uzun etekler ile spor şıklık yakalayabilirsiniz. Eğer hala uzun yırtmaçlı etekler veya elbiseler almadıysanız hemen alsanız iyi olacak, kış ayında opak çoraplarla giymek yeni Trend olacak.




Her daim mutlu ve sevgiyle kalmanız dileğiyle..
Son trendlerin adresi Trendmee.com

1 comment:

  1. what Sylvia answered I'm shocked that anybody can make $6088 in 4 weeks on the computer. did you see this site link http://www.taz3.com

    ReplyDelete